Ik zoek een ghostwriter, weet u waar ik moet zoeken?

Ik ben van plan om binnenkort aan mijn eerste roman te beginnen. Ik wil dit al heel lang, maar ik heb nooit de tijd, noch de inspiratie gevonden om ook echt te beginnen. Ik heb mij onlangs ingelezen in hoe ik het beste een goed verhaal kan schrijven, en ik heb gezien dat ik moest zorgen dat ik met iemand kon sparren over mijn verhaal. Ik zoek nu een ghostwriter. Ik zoek een ghostwriter omdat ik gelezen heb dat deze kan meelezen met je verhaal en ook delen voor je kan schrijven wanneer je er zelf even niet uitkomt. Dat zou voor mij heel handig zijn omdat ik dus nog geen enkele ervaring heb met het schrijven. Uiteraard heb ik hier en daar wel eens een verhaaltje geschreven, maar een roman is mij nog nooit gelukt en daarom zoek ik een ghostwriter. Ik wilde graag iemand in de arm nemen die veel ervaring had met het schrijven en daarom ben ik gaan kijken hoe ik een geschikte schrijver kon vinden. Het mooiste zou natuurlijk zijn wanneer ik iemand kon vinden die zelf ook al een roman had gepubliceerd die goed ontvangen was. Ik zoek dus nu een ghostwriter en ik heb een aantal mogelijkheden gevonden. Ik ben op het internet gaan speuren naar een goed bedrijf en toen heb ik de site stijlfiguurtekstbureau.nl gevonden. Deze site leek mij heel geschikt, ik zoek namelijk een ghostwriter en deze kun je via deze site vinden. Ik heb gezien dat hier mensen werken die veel ervaring hebben met het schrijven. Wat ik vooral prettig vond om te merken was dat je hier niet alleen maar mensen kunt vinden die goed weten hoe ze moeten schrijven, maar die hun sporen ook reeds verdiend hebben in literaire kringen. Zo las ik dat er bijvoorbeeld iemand in te huren was die al meerdere romans op haar naam had staan. Ik zoek dus zo’n ghostwriter en ik ben gaan kijken of zij mij misschien zou kunnen helpen. Ik heb een mailtje naar dit bedrijf gestuurd en ik kreeg te horen dat zij mij graag wilden helpen. Dat was prettig om te horen.

Ik zoek een ervaren ghostwriter

Ik ben blij dat ik de mensen van Stijlfiguur Tekstbureau heb gevonden want door deze site heb ik een heel goede schrijfster gevonden. Ik zoek een ghostwriter meestal op de verkeerde plaatsen, maar deze site was een schot in de roos. Ik ben daarom blij dat zij mij ook wilde bijstaan. Mocht u ook denken, ik zoek ook een ghostwriter, kijk dan een keer op de site van stijlfiguurtekstbureau.nl om:

  • Te lezen wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Te bekijken welke diensten men hier allemaal aanbiedt
  • Een reactie te sturen wanneer u graag door deze mensen geholpen wilt worden 
  • Te lezen wat deze mensen reeds gedaan hebben 

Ik ga binnenkort beginnen met schrijven 

Ik ben blij dat ik nu alles goed heb kunnen regelen om te beginnen met schrijven. Ik heb afgesproken dat ik over een aantal maanden mijn eerste versie inlever en ik ben daarom momenteel druk aan het schrijven.